Ziua 15 – Aranjuez

Ne trezim repede, deși piața care urmează a fi, nu este nici foarte zgomotoasă, nici foarte aglomerată. Eu mă simt destul de rău, colecistul o ia razna și îmi dă multă bătaie de cap. Mergem împreună cu Giulia la camping, unde facem check-in-ul, iar apoi ne instalăm ruloțica. Mai apoi ne întoarcem din nou în oraș, unde stăm la povești și cu ceilalți membri ai familiei: mama, Ionuț și Vasi. Sunt persoane extraordinar de amabile, prieteni vechi mutati de 4-5 ani departe de tara, realizati in Spania care ne-au primit cu mult drag. Împărtășim din experiența noastră de drum, iar ei ne povestesc viața lor din Spania.

Este o dimineață foarte frumoasă, iar pe noi ne ajută mult că povestim despre viața din Spania cu niște români, căci până acum, ca simpli turiști, avea impresia că nu vedem viața locală adevărată. Astfel perspectiva e una destul de relevanta pe care o primim pentru ca ei sunt ancorati in viata de zi cu zi de aici, dar cunosc si realitatea din Romania. Un lucru pe care l-am mai remarcat este faptul ca televizorul merge pe posturi romanesti.

După câteva ore mai târziu, ne hotărâm să vizităm piața, așa că Ionuț ne însoțește. Totul este o mare chinezărie, lucrurile din piață ne atrag privirile, dar nu ne încântă calitatea deloc, așa că nu ne cumpărăm nimic. Ne îndreptăm spre camping. Din păcate mă simt din ce în ce mai rău, așa că zac cam toată ziua precum o legumă stricată. Dorm o mare parte din zi, perioadă în care Adi se bucură de calculator și de internet. Spre seara mă trezesc și avem o tentativă de a merge la piscină, dar cum apa este rece, soarele se cam duce și el, ne retragem la rulot, unde jucăm șah. Evident pe la jumătatea jocului eu încep să mă plictisesc, rămân fără ceva pioni, și nu mai îmi place. Jocul de sah pare frumos dar ma plictisesc in momentul in care se ajunge la luatul de pise, poate o data am sa ajung sa apreciez si partea asta a jocului. Consider ca e o parte violent a jocului, Adi insista ca estenta jocului consta in apararea propriului rege sau punerea in mat a adversarului.

Așa că ne gătim ceva și ne punem la somn. Eu mă simt în continuare rău, așa că mă bucur să adorm. Adi mai stă pe net și apoi adoarme și el…

This entry was posted on Sunday, September 25th, 2011 at 10:51 pm and is filed under Luna de miere, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ziua 15 – Aranjuez”

  1. Senior-ul says:

    Buna Adi!
    E vorba de Lia, Ionut si Giulia la care ma gandesc eu?
    Ce mai fac, cum se descurca…

Leave a Reply